Skip to main content

Welkom bij camperpunt

Sixtusbos

Over camperpunt Sixtusbos

De Westhoek telt een nieuw camperpunt. In Westvleteren, in de schaduw van de abdij van Sint-Sixtus, bijna op het terras van café De Vrede, parkeer je je camper veilig op de hoeve van de familie Vanquathem. Tussen de bossen van de paters van Westvleteren is het erg rustig, je kan te voet op picknick. Af en toe kom je lieve hertjes tegen.

Fietsnewerk

Als gast vertrek je bij ons met de fiets langs het volledig vernieuwd en bepijld fietsroutenetwerk rond Poperinge, Watou, Kemmel, Wervik, Ieper, Veurne, Stavele, haringe, Proven, een stuk langs de Franse grens en op de Frontroute '14-'18.

Accomodatie

Op ons camperpunt is er plaats voor 15 grote mobilhomes. Er is water en electriciteit beschikbaar voor de campers. We zijn ook een loospunt voor grijs water en beschikken over een toilet.

Nieuws

Prijsopties

Comfort

€ 14
met electriciteit- en wateraansluiting

Contact

 • Adres

  Nachtegaalstraat 1
  8640 Westvleteren

 • Telefoon

  0475 90 15 54
 • E-mail

  vanquaethem.danny@gmail.com

Een getuigenis

Ik heb het camperpunt gebruikt. Het is uitstekend gelegen midden de velden vlakbij een bos. Het is er uiterst rustig. Er is ruimte om de stoeltjes en tafeltjes buiten te zetten en er is een picknickwei aan het groeien.

De eigenaar Danny is een volslanke, gulle persoonlijkheid en heeft alles op eigen initiatief gemaakt en is zeer dankbaar.

Familie Gerkens, Nijmegen

stel hier je vraag

Locatie

Camperpunt Sixtusbos (Breedtegraad: 50.898380 Lengtegraad: 2.710680) schuilt in de schaduw van Café de Vrede (950m) en van de Sint-Sixtusabdij met de wereldberoemde trappist in Westvleteren.

Westvleteren ligt op 5km van Poperinge, 16km van Ieper, 19km van Veurne, 23km van Koksijde en op 59km van Rijsel (Lille) in Frankrijk.

Partners